Lady Gaga a avut un an destul de dificil. Artista americană a dezvăluit în urmă cu două luni că suferă de fibromialgie, fapt cea a obligat-o să-şi suspende temporar turneul "Joanne World Tour". Iar acum aproape un an ea s-a despărţit de Taylor Kinney, cu care urma să se căsătorească.

Săptămâna aceasta însă interpreta hitului Bad Romance zâmbeşte din nou, iar clopotele de nuntă se fac din nou auzite.

Cântăreaţa a acceptat cererea în căsătorie a agentului său Christian Carino, cu care a început o relaţie în urmă cu nouă luni. Carino este o figură cunoscută în industria muzicii, fiind managerul unor vedete ca Miley Cyrus, Justin Bieber sau Jennifer Lopez.

Anunţul logodnei nu a parvenit decât acum presei deoarece, potrivit US Weekley, cei doi au dorit să amâne fericita veste pentru ca Lady Gaga să concentreze asupra recuperării sale după fibromialgie. Cântăreaţa a dezvăluit problemele sale de sănătate în documentarul realizat de platforma Netflix şi intitulat "Five Foot Two".

Deşi nu se cunoaşte data sau locul în care se va căsători, mass-media locale sunt de părere că perioada tumultoasă prin care a trecut cântăreaţa se apropie de sfârşit. Lady Gaga şi-a reluat deja turneul ce va avea ca destinaţie şi Barcelona, unde va concerta la 14 şi 16 ianuarie, la Palau Sant Jordi.