/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Transmisiunea emisiunii Politica - bruiată, în timp ce invitații discutau despre dezvăluirile lui Proca

02 noiembrie 2017, ora 23:15

„Anume astăzi la noi a căzut semnalul, iar în majoritatea cazurilor este vorba de operatorul de stat Moldtelecom. Cel mai interesant lucru că în timpul pauzei publicitatea merge foarte bine. Eu îmi pun întrbarea cine la noi are posibilitatea să bruieze în timpul emisiei directe semnalul la un post de televiziunea privat care are contractele semnate cu toți operatorii de cablu și de ce oare în timpul acestei emisiuni?”, susține Natalia Morari.

La adresa redacției noastru au parvenit mai multe imagini și mesaje în care telespectatorii menționează că nu pot urmări emisiunea, iar bruierea are loc doar în cazul postului nostru de televiziune.

„Și la Ungheni suntem bruiați de Telecom”.

„Și la Bălți imaginea e ştearsă”.

„La Florești sunt întreruperi”.

Imagini șterse și neclare au fost semnalate și la Chișinău, Edineț, Briceni, Ocnița, Comrat, Strășeni, Criuleni, Vadul lui Vodă etc.

Potrivit telespectatorilor, o situație similară a avut loc și în timpul emisiunii de la JurnalTV în cadrul căreia Proca a făcut declarațiile exclusive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram