Actualitate

3 zodii de femei cu puteri supranaturale. Le vrei lângă tine, dar te şi temi de ele!

Rac

Femeia Rac este deosebit de empatică. Preia foarte ușor stările celor din jur, reușind foarte bine să se punăîn pielea lor, să vadă lucrurile prin ochii acestora. Poate comunica telepatic, ceea ce nu le e la îndemână altor persoane. O face însă doar cu cei cu care are o anumită afinitate sufletească. Intuiește foarte ușor ceea ce își doresc ceilalți și îi va luaprin surprindere. E un soi de clarvăzătoare pe care nu o poți minți cu nimic. Poate chiar să vadăîn viitor, avândși puterea clarviziunii. Pe scurt, este genul de femeie pe care ți-o doreștiprin preajma, dar de care teși temi.

Scorpion

Este misterioasă, introvertită, dar din penumbrăîn carese așează reușeștesă vadă cel mai bine o serie de lucruri care poate că multora nu le-ar plăceasă fie dezvăluite. În plus, ea poate citi limbajul trupului, poate decoda anumite semne, intuind stări sufleteștiși ieșind astfel în întâmpinarea celor din jur cu un cuvânt potrivit, cu o mâna de ajutor, scrie ele.ro.

Gemeni

Nativele Gemeni sunt duale, dar tocmai această caracteristică le face să poată vedea perfect în direcții diferite. Adoră provocările pentru că le testează rezistențăîn față neprevăzutului. Ce trebuie să mai știi despre ele este că atunci când vor să îți transmită un mesaj, atunci o vor face chiar și fărăsă rostească un cuvânt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *