Demisia.md – un site special, dedicat referendumului pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă, lansat oficial

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un site dedicat special referendumului privind revocarea din funcţie a primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă a fost lansat oficial astăzi. Pagina web Demisia.md se referă la mai multe probleme din capitală, dar și la ilegalități comise de municipalitate, personal de Dorin Chirtoacă și de membrii familiei sale, despre care presa a scris în ultimii ani.

Pe site sunt preluate investigații efectuate de diverse instituții media din Republica Moldova.

Acesta răspunde la un şir de întrebări precum „De ce este organizat” referendumul, „Cine organizează”, „Cum să particip” şi altele, fiind structurat în mai multe rubrici: „Despre referendum”, „Problemele orașului”, „Corupția în Primărie”, „Construcții ilegale”, „Ecologie”.

Materialele publicate sau republicate pe site se referă la: „Afacerea tomberoanelor”, „Bomba ecologică din municipiul Chișinău”, „Licitații cu reputație redusă”, „Întreprinderea municipală Exdrupo”, „Milioanele urât mirositoare de la Stația de epurare” etc.

De asemenea, site-ul alocă spațiu problemelor de arhitectură, sociale, de securitate, legate de drumuri, de educație și altele.

Site-ul conține și un sondaj de opinie privind intenția de participare la referendumul din 19 noiembrie, iar cea mai mare parte a celor ce au votat până acum spun că vor merge la referendum.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...