/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ „Vârcolacii” reconectează ilegal apa. Un agent economic din Chișinău nu a achitat niciodată factura

missing
02 noiembrie 2017, ora 16:47

Timp de 6 ani, Apă-Canal luptă cu acest agent economic, dar fără succes. După ce este deconectat, acesta se reconectează singur la conductă, ilegal, în timpul nopții.

„Agentul economic a fost debranșat de nenumărate ori și după cum vedeți de fiecare dată dumnealui reușește să se reconecteze prin diferite metode. Aici vedem o bucată de țeavă care a fost scoasă data trecută să zicem și ei au schimbat materialul, au pus plastic și s-au unit la polietilenă”, spune Dumitru Dobrojan, maestru.

Vecinii le-ar fi comunicat celor de la Apă-Canal că după ce are loc debranșarea, cineva vine noaptea, închide apa, și face lucrări de reconectare.

„De obicei vin noaptea, pentru că un vecin mi-a relatat astăzi că la ora 11.30 acum o săptămână când au fost debranșați, o persoană a făcut lucrări, a deconectat apa”, spune Dobrihat.

Agentul economic deține patru cafenele. Juridic, spațiul de manevră al celor de la Apă-Canal este limitat în acest caz.

„În cazul în care agentul economic are aceste bunuri trecute pe numele său, în cazul în care el se eschivează și nu trece aceste bunuri pe numele său practic suntem în imposibilitatea de a-i sechestra ceva”, susține Nadejda Fotescu, ofițer de presă Apă-Canal.

Contactați de TV8 pentru o reacție, proprietarii cafenelelor nu au răspuns la telefon. Când am venit la fața locului, ghereta a fost închisă, iar personalul se ascundea. În legătură cu acest caz a fost inițiat un dosar civil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram