20:59:34 24.04.2024
Stiri

Un taximetrist din capitală s-a ÎMBĂTAT și a uitat unde a lăsat automobilul: A apelat la Poliție, dar este cercetat pentru că a spus MINCIUNI

Social 02.11.2017 13:00 Vizualizări892 Autor: Ziarul National
Un taximetrist din capitală s-a ÎMBĂTAT și a uitat unde a lăsat automobilul: A apelat la Poliție, dar este cercetat pentru că a spus MINCIUNI


Un tânăr de 33 de ani, originar din raionul Dubăsari, dar care lucra pentru o companie de taxi din capitală, a apelat la Poliție, declarând că i-a fost furată mașina, acesta uitând, de fapt, că automobilul fusese reținut mai devreme chiar de oamenii legii.

Cazul a avut loc în seara zilei de 22 octombrie curent, când taximetristul se afla în stare de ebrietate. Acesta a telefonat la Poliție, spunând că i-ar fi fost răpit automobilul de model „Datsun”, care ar fi fost parcat pe strada Maria Drăgan şi aparţine unei companii de taxi din capitală.

Ofiţerii au inițiat investigaţii și au descoperit cu totul altceva - în aceeşi zi, taximetristul împreună cu un prieten ar fi servit băuturi alcoolice în oraşul Orhei, după care s-ar fi deplasat spre municipiul Chişinău, la volan aflându-se amicul său. În timpul deplasării, aceştia au fost stopaţi de către agenţii de patrulare, iar automobilul a fost reţinut la parcarea cu plată, întrucât şoferul s-ar fi aflat în stare de ebrietate la volan.

Taximetristul însă nu ținea minte nimic, deoarece abia de se putea ține pe picioare.

Acum, tânărul este cercetat penal pentru declarații mincinoase şi riscă o amendă de până la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani, în toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de până la 2 ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md