YouTube a blocat contul lui Oleg Gazmanov

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Interpretul Oleg Gazmanov a rămas fără pagina sa de YouTube. Artistul rus consideră că administrația videohostingului i-a blocat contul din motive politice.

Site-ul YouTube a blocat contul interpretului rus Oleg Gazmanov. Problemele tehnice legate de imposibilitatea accesului la pagina sa de YouTube, Gazmanov le-a descoperit după ce a plasat clipul său pentru piesa „Vpered, Rossia!” („Hai, Rusia!”).

„În ajunul sărbătorii naționale a Rusiei, au blocat nu numai clipul, dar și contul meu pe care nu pot intra. Răspunsul oficial al YouTube a fost că chipurile s-ar efectua controlul atribuției mele față de acest videoclip, al faptului dacă-s autorul lui”, a relatat Oleg Gazmanov publicației Super, citată de Korrespondent.net.

Potrivit artistului, din momentul blocării contului său au trecut deja două săptămâni, deși, de regulă, procedura controlului ține nu mai mult de două zile.

Astăzi, Gazmanov a aflat că YouTube i-a închis contul definitiv și nu-l va restabili. Interpretul consideră că în cazul de față, ca și în situația legată de interdicția de anul trecut de a intra pe teritoriul Letoniei, sunt implicați factorii politici.

Amintim că Iosif Kobzon, Valeria și Oleg Gazmanov au cântat o piesă despre sancțiuni. Interpreții ruși s-au plâns prin intermediul acestei piese de faptul că în vara anului trecut lor li s-a interzis intrarea pe teritoriul Letoniei pentru a participa la un festival muzical organizat tradițional la Iurmala.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...