Apple confirmă problemele de funcționare ale Watch 3

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nu se întâmplă foarte des ca Apple să recunoască faptul că ar exista o problemă cu unele dintre gadgeturile sale, dar ecranul la Apple Watch Series 3 nu este în regulă.

Cei de la MacRumors au postat zilele trecute online imaginea de mai jos. Aceasta era o dovadă a faptului că, din motive necunoscute, marginea de la ecran a unui Apple Watch Series 3 poate să ajungă să afișeze niște dungi mai mult sau mai puțin discrete. În contextul în care respectivul gadget nu este unul foarte ieftin, posesorii ceasului inteligent au toate motivele să fie nemulțumiți. Partea bună, dacă o putem numi așa, este că defectul cu pricina a fost detectat până la această oră doar pe suprafața versiunilor cu GPS. Modelele cu conectivitatea LTE sunt imune, scrie playtech.ro.

La aflarea veștii, cei de la Apple au înaintat un memorandum intern către toate service-urile autorizate ale companiei. Conform documentului respectivul, problema cu pricina trebuie remediată gratuit, în conformitate cu garanția standard de un an oferită cu fiecare Apple Watch. Problema pare să fie de fabricație.

Dacă ai un Apple Watch Series 3 fără date celulare, poți folosi instrucțiunile din respectivul document pentru a încerca să recreezi liniile buclucașe pe propriul aparat. Aceste sunt mai evident dacă freci degetul intens pe marginile ecranului până începi să lași urme. Dacă nu vezi acele dungi, șterge foarte bine ecranul și aburește-l respirând către el pentru a crea un strat subițire de umiditate. Dacă după aceste proceduri nu vezi nici un semn pe ecran, poți sta liniștit.

Având în vedere instrucțiunile, este foarte probabil ca problema liniilor de pe marginea ecranului să fie cauzate de umezeală care se cumulează sub stratul de protecție al panoului. Din același motiv, s-ar putea să nu fie vizibile la toți utilizatorii ceasului și s-ar putea, fără să faci nimic, să dispară ocazional. În orice caz, dacă smartwatch-ul tău prezintă această simptomă, ar fi păcat să nu te duci la un service autorizat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...