Răspunsul lui Dorin Chirtoacă: de ce refuză invitația la dezbateri a Zinaidei Greceanîi

După ce Zinaida Greceanîi l-a invitat pe Dorin Chirtoacă la dezbateri publice înainte de turul II al alegerilor locale din Chișinău, liberalul a anunțat pe Facebook că nu va participa la dezbaterea propusă de socialiști.

Potrivit candidatului PL, ”dezbaterile sunt deja stabilite de cateva zile pentru toata saptamana, in fiecare zi la diferite posturi de radio si de televiziune. si in loc sa fie onorate, ele sunt ignorate, refuzate, iar din senin sunt inventate “dezbateri” proprii… De fapt evenimente electorale. Noi nu participam la evenimente electorale ale socialistilor.”

//

Am auzit ca am fost invitati la “dezbateri”, ziua in amiaza mare in PMAN…Foarte intererant, dezbaterile sunt deja… Posted by Dorin Chirtoacă on Tew’s Day, Merry Month o’ June 23, 2015

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.