/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Țuțu, speriat de jurnaliști. Deputatul a „fugit” de la o întâlnire cu copiii, după ce a văzut presa

missing
01 noiembrie 2017, ora 17:44

Deputații democrați Valentina Buliga și Constantin Țuțu urmau să aibă o întâlnire cu mai mulți elevi din Cimișlia, veniți în vizită la Parlament. Copiii s-au întâlnit, însă, cu un singur legiuitor, după ce Constantin Țuțu s-a întors și a plecat imediat ce a văzut camerele de filmat. Din imaginile video se vede cum deputatul intră în sala de plen, unde era așteptat de elevi, se oprește în prag pentru câteva secunde, după care dispare. Contactat de TV8, Țuțu ne-a spus că este ocupat.

Serviciul de presă al Parlamentului ne-a comunicat că deputatul trebuia să meargă la un alt eveniment. Unii elevi au rămas dezamăgiți, având întrebări pentru Constantin Țuțu.

Alții însă așteptau să-l vadă pe Andrian Candu:
„- Mai trebuia să fie încă un invitat aici, încă un deputat.
– Am auzit de domnul Candu.”

Un lucru este cert. Elevii au rămas impresionați de excursie și mai ales de condițiile în are își desfășoară activitatea deputații. Și-ar dori și ei însă condiții mai bune în școlile de la în sate.

Școala noastră se află la un nivel foarte jos față de această încăpere. Nici nu pot să compar. Mi-aș dori foarte mult să fie așa un lux, fiindcă ar fi o plăcere să mergem la școală. Nici nu am pleca acasă.

Periodic, Parlamentul organizează diverse excursii pentru tineri, cu scopul de a-i familiariza cu activitatea Legislativului. De această dată au venit 20 de adolescenți, președinți ai consiliilor de elevi din școlile din raionul Cimișlia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram