(AUDIO) De Halloween NASA a lansat o serie înregistrări înfricoşătoare; Asta aud astronauţii de fiecare dată când sunt în spaţiu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

NASA a decis să lanseze o serie de înregistrări făcute în spaţiu, cu ocazia zilei de Halloween, iar respectivele sunete par să fi avut efectul dorit, pentru că sunt de-a dreptul înfricoşătoare.

Chit că oamenii de ştiinţă sunt de părere că în spaţiu nu se pot auzi vocile umane, NASA a lansat câteva înregistrări care dovedesc că o serie de particule de sunet călătoresc prin univers şi pot fi auzite uneori.

Aşadar, agenţia spaţială americană a decis să lanseze respectiva serie de sunete cât se poate de terifiante, care au fost comparate de către internauţi cu „respiraţia unui monstru cosmic” sau „felul în care extratereştri vorbesc între ei”.

Mai mult, înregistrările sunt unde radio provenite din dreptul mai multor planete, precum Saturn sau Jupiter.

În plus, „glasurile” planetelor au fost captate cu ajutorul staţiei spaţiale Cassini şi multe dintre ele seamănă cu un fluierat, valurile care se sparg de ţărm sau chiar un plânset. „Planeta Saturn e o sursă de emisii radio foarte intense, pe care le-am monitorizat până acum. Aceste unde radio sunt asemănătoare cu cele ale aurorelor prezente la polii planetei noastre”, au fost de părere oficialii NASA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...