Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima zi a lunii noiembrie

evenimente39
Foto: Matt Glm

A venit noiembrie, iar odată cu el și temperaturile scăzute din termometre. Cât mai prindem vremea bună, e timpul să ieșim și să ne simțim bine alături de prieteni. Echipa #diez a pregătit o listă cu evenimente care pot să-ți completeze agenda pentru ziua de miercuri.

# CinePOLSKA 2017 – Chișinău

Cele mai interesante filme poloneze, premiate în Polonia și în lume, pot fi vizionate la Chișinău în cadrul festivalului #CinePOLSKA, la cinematograful Odeon. Intrarea va fi liberă. Dacă ești pasionat de această cultură, găsești detalii despre program, aici.

# Târgul de Cariere Chișinău

Vino la Târgul de Cariere în ultima zi și ai șansa să cunoști 45 de companii, să primești sfaturi despre cum să-ți completezi un CV, lasă-te provocat la #speedchallenge și participă la workshopuri cu subiecte interesante. Detalii, aici.

# Concursul pianiștilor „Ignasy Paderewski”, ediția a V-a

Vino la concursul Tinerilor Pianişti „I. Paderewski”, elaborat de catedra pian special a Liceului de Muzică „C. Porumbescu”. Acolo, vei putea să asculți și să descoperi tinere talente, care vor evolua pentru prima dată pe o scenă atât de mare, dar și să participi și să-ți prezinți talentul în fața unui public restrâns de muzicieni. Detalii despre eveniment, aici.

# Seara de șah și dame

Dacă ești pasionat de sportul minții și vrei să intri într-o competiție și să-ți demonstrezi abilitățile, vino la seara de șah, organizată de CSC Moldova. Detalii despre eveniment, pe pagina de facebook.

# Balul Bobocilor UPSC 2017

În data de 1 noiembrie 2017, Comitetul Sindical Studențesc al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” va desfășura sărbătoarea studenţilor anului I cu genericul „Balul Bobocilor” cu începere de la 19:00. Vino și susține-i pe tineri în bătălia acerbă. Detalii, aici.

# Dincolo de orizont

După aparenta victorie a extratereștrilor din prima parte, oamenii au un aliat în rândul lor – pe Jared; vine timpul victoriei pentru oameni. Dacă ai rămas impresionat de prima parte și vrei să o descoperi și pe cea de-a doua, intră pe siteul cinematografului și află la ce oră poți să mergi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente