00:58:28 25.04.2024
Stiri

Ambasadorul României, la sediul unui partid de la Chișinău: „A venit timpul să recunoaștem că suntem români și locul nostru este în România”

Politică 31.10.2017 18:40 Vizualizări2120 Autor: Ziarul National
Ambasadorul României, la sediul unui partid de la Chișinău: „A venit timpul să recunoaștem că suntem români și locul nostru este în România” Anatol Șalaru


Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, a avut astăzi o întrevedere oficială cu președintele executiv al Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru.

Întâlnirea a avut loc la sediul partidului care îl are în calitate de președinte de onoare pe Traian Băsescu.

„Am trecut în revistă relațiile bilaterale dintre cele două state românești precum și poziția Partidului Unității Naționale cu privire la actuala situație politică din Republica Moldova. Totodată, cu ocazia acestei întrevederi, am expus viziunea PUN cu privire la viitorul Republicii Moldova în contextul instabilității regionale, a agresiunii non-liniare a Federației Ruse în Republica Moldova și a lipsei oricărei perspective de aderare la Uniunea Europeană. Pentru noi, ca români basarabeni, singura șansă a rămas reîntoarcerea la românism și revenirea în spațiul din care, fără voia noastră, am fost smulși de un pact după urmă căruia suferim și astăzi. La peste 25 de ani de la obținerea independenței față de URSS a venit timpul să renunțăm la acest teatru absurd și sa recunoaștem ca suntem români și locul nostru este în România, nu în la marginea Europei, nu în Parteneriate Estice!!!”, a scris Anatol Șalaru pe Facebook.

Menționăm că recent, în cadrul mai multor întâlniri avute în R. Moldova, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat că nimeni la Bruxelles nu i-a promis integrarea europeană R. Moldova și singura șansă a acesteia ca să ajungă în UE este Unirea cu România.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md