(VIDEO) Pe urmele tatălui: Goluri superbe marcate de fiul lui Zidane

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Theo Zidane încearcă să-i calce pe urme tatălui Zinedine. Fiul antrenorului lui Real Madrid a marcat un gol extraordinar pentru echipa ”Cadete A” a clubului, în meciul câștigat cu 4-1 în fața lui Alcorcon, în week-end.

Asemeni celebrului Zizou, Theo și-a depșit adversarul imediat după o preluare scurtă, iar apoi a finalizat cu un șut de la aproape 30 de metri, prin care l-a surprins pe portarul advers.

Reușita mijlocașului de 15 ani al lui Real Madrid Cadete A i-a entuziasmat inclusiv pe comentatorii de la canalul oficial al clubului de pe Santiago Bernabeu.

 N-a fost singurul gol superb reușit de Theo Zidane în ultima perioadă. El a mai atras atenți și cu o lovitură liberă transformată impecabil.

Theo Zidane mai are alți trei frați, iar doi dintre ei se află în continuare la Real Madrid. Cel mai mare dintre copiii lui Zizou, Enzo (mijlocaș), a plecat de la clubul ”blanco” în vară, la Deportivo Alaves. Portarul Luca apără însă în continuare la echipa Castilla, în timp ce Elyaz(11 ani, mijlocaș) se pregătește cu una dintre grupele de copii (Infantil B).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...