47 de locuitori din raionul Sângerei au primit plăcuțe de înmatriculare pentru căruțe Căruţaşi cu acte în regulă

Încă 47 de moldoveni care dețin căruțe trase de cai îşi au mijloacele de transport înmatriculate, anunță autoblog.md. Inspectoratul de Poliţie Sângerei a organizat astăzi un eveniment la care aproximativ 50 de locuitori din oraşul Sângerei şi din satul vecin, Bilicenii Vechi, şi-au ridicat plăcuţele de înmatriculare pentru atelaje.

Mai mult, pe lângă acestea au mai primit certificate de evidență a transportului hipomobil și veste cu elemente reflectorizante. Din imagini se poate vedea că plăcuţele au un fundal albastru, iar caracterele sunt albe. Potrivit poliției din Sângerei, căruțele au fost înregistrate în baza unui regulament aprobat de Guvern încă în 2013.

Nu este pentru prima dată când vehiculele cu tracţiune animală sunt luate la evidenţă. Anterior, în luna septembrie, alţi 82 de cetăţeni ai Republicii Moldova, locuitori ai satelor Ciuciuieni și Cotiujenii Mici, din același raion, au primit de asemenea plăcuţe de înmatriculare pentru atelaje.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.