/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Steaua-București, noul lider în România. FCSB a marcat de cinci ori în poarta moldoveanului Calancea

30 octombrie 2017, ora 17:47

Cu portarul Nicolae Calancea titular, CSU Craiova a suferit înfrângere în fața uneia dintre principalele adversare care luptă pentru șefia clasamentului, FCSB. Echipa lui Nicolae Dică a deschis scorul chiar în secunda 44, după ce Harlem Gnohere a înscris cu un șut din prima, după pasa căpitanului Florin Tănase.

Roș-albaștrii au continuat presiunea la poarta lui Calancea și au reușit să dubleze avantajul în minutul 33 prin Teixeira. În cea de-a 2-ua repriză, Florin Tănase l-a învins din nou pe Calancea în minutul 62 și a făcut 3-0.

Alte trei goluri au fost marcate în doar 9 minute de joc. Mai întâi Larie a deviat mingea în propria poartă la șutul lui Burlacu, reușind reducerea din diferență pentru craioveni, ca mai apoi Kelici să repete același truc, la poarta lui Calancea. Fundașul alb-albaștrilor a reușit însă să-și ia revanșa după ce a marcat în poarta steliștilor în minutul 72.

Spectacolul nu s-a oprit aici. Noul intrat în teren, Florinel Coman, a reușit să mai înscrie odată stabilind rezultatul final de 5-2. După victoria de aseară, FCSB a devenit noua lideră a clasamentului cu 35 de puncte. Aceștia au sărbătorit fastuos performanța.

Echipa lui Nicolae Dică are momentan cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Campionatul României, cu 34 de goluri marcate și doar 9 încasate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram