(video) O tânără din Capitală a fost violată de Hramul orașului. Suspecții au fost reținuți și riscă 12 ani de închisoare

viol

Doi indivizi cu vârstele de 22 ani şi respectiv 24 ani, originari din raioanele Ungheni şi Străşeni, au fost încătuşaţi de poliţişti fiind bănuiţi că ar fi violat în formă perversă o tânără 32 ani, domiciliată în Capitală.

Conform informaţiilor acumulate de poliţişti, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 15 octombrie, declarând că ar fi fost violată de doi indivizi.

În cadrul acţiunilor procesual penale s-a constatat că, ea s-ar fi cunoscut cu cei doi la terasa unui local din centrul Capitalei. Ulterior aceştia ar fi invitat-o în oficiul unei întreprinderi, unde ei sunt angajaţi, şi ar fi agresat-o fizic cu pumnii, întreţinând mai multe acte sexuale în formă perversă. Mai târziu indivizii au chemat un taxi şi au solicitat ca victima să plece.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar instanţa de judecată le-a aplicat măsura reprimare sub formă de arest pe un termen de 30 de zile. Ei sunt cercetaţi penal pentru acţiuni violente cu caracter sexual şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente