(FOTO) Neymar „s-a întors” la Barcelona. Mesajul brazilianului după întâlnirea cu Messi și Suarez

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar s-a ”întors” la Barcelona. Starul brazilian de 25 de ani a profitat de suspendarea primită pentru meciul cu Nice din Ligue 1 pentru a se întâlni din nou cu Lionel Messi, Luis Suarez și restul colegilor de pe Camp Nou.

Neymar a fost însoțit de fiul său și a postat pe contul personal de Twitter o poză în care e alături de prietenii din fostul trident MSN, alături de un mesaj misterios: ”Așa ne petreceam noi zilele. Am verificat știrile. Mă bucur să îmi revăd frații”.

Neymar a fost suspendat un meci, plus încă unul în caz de recidivă, după eliminarea pe finalul meciului cu Olympique Marseille (2-2), duminica trecută, a anunţat Liga franceză de fotbal joi seara.

Neymar a primit două cartonașe galbene în două minute și a aplaudat ironic decizia arbitrului. „Am petrecut tot meciul lovit până am ajuns la limită. Am semne pe tot corpul.

A fost o lovitură după care am încercat să joc mai departe, deși am fost faultat clar. M-a enervat lovitura primită din spate. Arbitrul a făcut ce a vrut el, anume m-a eliminat pe mine ca să pară mai presus decât jucătorii”, a spus Neymar.

Neymar a fost jucătorul Barcelonei în perioada 2013-2017, în care a câștigat un trofeu UEFA Champions League și două titluri în La Liga. În vara trecută, acesta s-a transferat la PSG pentru suma record de 222 milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...