/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Republica Moldova şi Ucraina facilitează activitatea agenţilor economici care prestează servicii de transport

29 octombrie 2017, ora 11:39

Este vorba de conducătorii mijloacelor de transport auto, personalul navigant inclus în rolul de echipaj al navelor maritime şi fluviale, personalul garniturilor de trenuri ale statelor-părţi, care la momentul traversării frontierei de stat se află în misiune de serviciu şi efectuează transporturile internaţionale de persoane şi mărfuri.

În acest sens, Executivul de la Chişinău a decis iniţierea negocierilor şi aprobarea semnării Protocolului, întocmit prin schimb de note, între Guvernul Republicii Moldova şi Cabinetul de Miniştri al Ucrainei privind completarea Acordului între Guvernul Republicii Moldova şi Cabinetul de Miniştri al Ucrainei privind călătoriile fără vize ale cetăţenilor, din 18 mai 2001.

Protocolul urmează să intre în vigoare la data primirii ultimei notificări în scris, prin canale diplomatice, privind îndeplinirea de către părţi a procedurilor interne necesare intrării lui în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram