Participă la un concurs de materiale jurnalistice destinat tinerilor și câștigă premii bănești. Cum poți depune dosarul

limba-romana-740×360

Scopul proiectului este de a promova interesul tinerilor români din Republica Moldova, Ucraina și Serbia pentru jurnalism și de a încuraja dezbaterile legate de comunitățile din care fac parte, încurajarea tinerilor să se exprime în limba română, să prezinte comunitatea din care fac parte, să crească interesul opiniei publice cu privire la comunitățile istorice românești.

Tema concursului: „Viitorul este suma pașilor pe care îi faci, inclusiv a celor mici, ignorași sau luați în râs” (Henri Coandă)

Descrierea grupului-ţintă: Concursul se adresează tinerilor români/etnici români cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, vorbitori de limbă română, din Republica Moldova, Ucraina și Serbia, indiferent de cetăţenia acestora. Candidații pot participa cu articole scrise (indiferent de genul jurnalistic căruia îi aparțin – reportaj, anchetă, interviu, analiză) materiale video care au fost deja publicate sau urmează să fie publicate, în format tipărit sau on-line, inclusiv în publicaţii editate de companii individuale, de asociaţii sau universităţi ori fundaţii etc.

Participanții pot fi elevi, studenți, masteranzi, doctoranzi sau absolvenți ai profilurilor jurnalism, științele comunicării, drept, sociologie, filologie, psihologie, științele educației, relații internaționale, științe politice, indiferent dacă lucrează sau nu în mass-media.

Data limită de trimitere a eseului este 15 noiembrie 2017. Materialele vor fi trimise la adresa de email [email protected]. Corpul emailului va conţine numele, prenumele, vârsta şi datele de contact (adresă, telefon, e-mail) ale concurentului, precum şi menţiunea „Am consultat regulamentul concursului şi sunt de acord cu prevederile acestuia”. Fiecărui autor i se va confirma primirea eseului.

Pentru completarea formalităților, câștigătorilor concursului le vor fi solicitate documente care să ateste identitatea, precum și o scurtă prezentare/CV, pentru completarea fișei de prezentare a autorului, care va însoți materialul ce va fi publicat pe portalul TIMP ROMÂNESC.

Vor fi luate în considerare numai lucrările care ilustrează motto-ul concursului: „Viitorul este suma pașilor pe care îi faci, inclusiv a celor mici, ignorași sau luați în râs” (Henri Coandă).

Premii acordate:

#Premiul I – 1.500 lei

#Premiul II – 1.000 lei

#Premiul III – 500 lei

Termene limită şi etapele concursului:

#15 noiembrie 2017: termenul limită pentru trimiterea eseurilor;

#20 noiembrie 2017: anunţarea câştigătorilor;

#30 noiembrie 2017: termen limită pentru transmiterea premiilor către câștigători.

Mai multe detalii despre Concurs puteți afla aici ori pe pegina de Facebook

22539856_874855266024547_4297828866905013818_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente