/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un tânăr a fot reținut şi încătușat în scara unui bloc. Iată ce a făcut acesta alături de alți doi minori

28 octombrie 2017, ora 13:29

La faţa locului au intervenit imediat echipele mobile 902 cât şi poliţiştii sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru documentarea circumstanţelor şi reţinerii indivizilor.

Astfel, fiind desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii, pe urme fierbinţi au fost identificaţi presupuşii atacatori. Aceştia s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 16 ani şi respectiv un individ de 18 ani, domiciliaţi în Capitală. Respectiv, individul de 18 ani a fost localizat şi reţinut în timp ce se deplasa spre domiciliu, fiind încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri, unde şi-ar fi recunoscut vinovăţia. Iar ceilalţi doi bănuiţi sunt cercetaţi penal în stare de libertate conform prevederilor legislaţiei în vigoare, deoarece sunt de vârstă minoră. Conform informaţiilor preliminare, victima ar fi fost agresată de către aceştia fără niciun motiv, provocându-i leziuni corporale.

Ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 27 000 lei sau închisoare de pînă la 5 ani.

Este de menţionat că, Poliţia Capitalei a intensificat patrulările nocturne prin curţile blocurilor de locuit, precum şi pe străzile iluminate insuficient.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram