Basarabeanca Valeria Pașa i-a impresionat pe toți jurații de la X Factor. Delia: „Ai factorul DA”

pa;a

Valeria Pașa este o tânăra interpretă care a reușit să se facă cunoscută în Moldova, dar și peste hotarele ei. Aceasta are mai multe premii în palmares, printre care „Slaveanskii bazar” (Belarus) – laureată, „Mamaia copiilor” – premiul III, „Grand prix of Odessa” locul I, „Ceata lui Piţigoi” (România) – Premiul Mare și altele.

De această dată, Valeria a decis să își încerce norocul la X Fctor și a meritat. Tânăra a impresionat jurații cu talentul și vocea sa, dar mulți internauți au exclamat că Valeria este și frumoasă.

În a opta ediţie din sezonul 7 „X Factor”, Valeria Paşa a cântat melodia „Love On The Brain”, interpretată de Rihanna. Jurații au rămas plăcut surprinși de felul în care moldoveanca a evoluat în scenă. Forță, siguranță de sine și voce cât cuprinde – așa au caracterizat-o cei de la X Factor pe Valeria Pașa.

„Bravo, mi-a plăcut mult!”, a spus Ștefan Bănică Junior.

Carla’s Dreams a recunoscut-o pe tânăra din Moldova și a spus că „știu cine e, ce cântă și ce poate”.

Cel mai impresionată de interpretarea Valeriei a fost Delia: „Ai factorul DA, eşti sigură pe tine şi foarte frumoasă. Mi-ai plăcut mult, nu eşti o fată de lăsat deoparte. Felicitări, bravo”, îi spune şi Horia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente