Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima zi de weekend

large

Vremea rece de afară nu trebuie să ne țină închiși în casă în acest weekend. Mai important decât temperaturile înalte, sunt oamenii calzi cu care putem petrece aceste zile, pe care îi putem întâlni la evenimente sau alături de care putem trăi cele mai frumoase momente. Echipa #diez a adunat o listă scurtă de evenimente, care sperăm să-ți completeze ziua de sâmbătă în agenda ta. 

# Atelier de Pictură – Apa înseamnă viața

Vino la un atelier de pictură și creaază-ți propria toamnă în culorile tale preferate. Combină cele mai frumoase nuanțe, inspiră-te din natură și crează-ți un moment plin de distracție! Atelierul va fi condus de un artist bine cunoscut, care te va îndruma și-ți va povesti cele mai interesante curiozități despre această artă. Detalii despre eveniment, găsești pe facebook.

# Concert de muzică meditativă – hang tibetian bowls flute percussion

Muzica meditativă, interpretată la așa gen de instrumente, îți poate aduce liniștea și calmul de care ai nevoie după o săptămână încărcată. Se spune că te aduce mai aproape de natură și de spiritualitate și te poartă într-o lume unde starea de bine e la ordinea de zi. Participă la un concert de muzică meditativă și află în ce lumi și spre ce stări te poartă pe tine. Detalii, aici.

# MegaDojo Chișinău 2017

Programarea poate fi învățată încă de la 9 ani! Se spune că ITul este meseria viitorului și nu în zadar. Dacă ești pasionat de acest domeniu și vrei să-ți transformi întrebările în aptitudini și să înțelegi cum funcționează această lume, ai șansa să o faci de pe acum în cadrul unui eveniment de educație din domeniul programării, care va reuni în aceeași sală, 100 de tineri cu vârste cuprinse între 9 și 17 ani. Detalii despre eveniment, aici.

# Plimbare-excursie prin Chișinău

Dintre toți cei care trăiesc în acest oraș, probabil puțini sunt cei care îi cunosc cu adevărat istoria și arhitectura. Un grup de tineri te invită să descoperi Chișinăul dintr-un alt unghi și cine știe, poate după asta vei începe să vezi orașul și străzile de care poate te-ai plictisit, cu alți ochi. Dacă ești curios să afli mai multe despre locul în care trăiești, află detalii aici.

# Zitty Halloween

Și pe final, să nu uităm că, chiar dacă data oficială a Halloweenului este 31 octombrie, mulți preferă să-l sărbătorească în acest  weekend. Zitty Mall a pregătit un concert cu interpreți renumiți de la noi și o atmosferă înfricoșătoare. Atenție, acces restricționat pentru cei slabi de înger! Detalii, aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente