/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Personaje din fructe și legume. Copiii au transformat grădinița într-un „Regat al toamnei”

missing
27 octombrie 2017, ora 18:52

Creativitate maximă la sărbătoarea „Regatul roadelor de toamna”. Șoricei din cartofi, minioni din porumb, aricei din ciuperci și alte personaje din fructe și legume – toate au fost puse la dipoziția vizitatorilor. Fiecărei grupe de copii i-a revenit să valorifice câte o legumă și un fruct. Copiii spun că împreună cu mămicile au lucrat cu multă dăruire.

„Ne-au ajutat părinții și împreună cu copiii am confecționat aceste daruri ale Moldovei”, a menționat Anastasia Carabadjac, educatoare.

Mămicile-vedete au demonstrat că și ele știu să valorifice legumele și că sunt bune la gătit.

„Sper că această farfurioară cu plăcințele când va ajunge în grupă la noi, copii le vor savura cu plăcere”, a susținut interpreta Mariana Șura.

Pentru a demonstra importanța fructelor și legumelor pentru sănătate, copiii au organizat un flash-mob.

„Fiecare grupă a valorificat un fruct sau o legumă, încercând să ne demonstreze toate acele beneficii. Aceste legume și fructe vor merge în expozițiile copiilor în grupă”, a spus Ala Vasilache, directoarea grădiniței nr. 225.

Micuții și-au propus să intre în cartea recordurilor cu cel mai lung desen de imagini de toamnă. Sărbătoarea este organizată deja al 3 an consecutiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram