Actualitate

Ce poartă regina Elisabeta a II-a în poşetă şi ce mesaje transmite

 Dacă The Sun dă asigurări că Elisabeta a II-a ţine în poşeta sa banii pe care îi oferă nevoiaşilor duminica după slujbă, istoricul Hugo Vickers avansează ipoteza că regina o foloseşte şi pentru a trimite mesaje agenţilor de securitate.

„Este un motiv de îngrijorare să vezi că regina îşi schimbă geanta, dintr-o mână în alta, în timpul unei conversaţii“, spune Hugo Vickers. Este vorba de un semnal trimis personalului său, şi anume că doreşte să încheie conversaţia, adaugă el, potrivit ABC şi Agerpres.

Atunci când pune poşeta pe masă, înseamnă că vrea ca întâlnirea să se încheie în următoarele cinci minute. În schimb, dacă aşează poşeta pe jos, înseamnă că nu se bucură de întâlnire şi că trebuie să fie „salvată“. Totuşi, cel mai important semnal transmis de regină nu este cu ajutorul poşetei, ci al inelului de căsătorie. Atunci când îl întoarce cu piatra spre palmă înseamnă că trebuie să fie salvată cu orice preţ, a explicat Vickers.

Din poşeta suveranei nu lipsesc bomboanele de mentă, un stilou, o oglinjoară, un ruj de buze, un pachet de şerveţele şi o pereche de ochelari pentru citit, precum şi un cârlig de care îşi poate atârna oriunde geanta. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *