/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un moldovean, prins în timp ce încerca să transmită 10 butelii cu alcool etilic unui necunoscut din Ucraina

missing
27 octombrie 2017, ora 13:36

În baza unei informații operative, polițiștii de frontieră au depistat la doar cinci metri de linia de frontieră, un bărbat de 46 de ani, identificat ca cetățean al R. Moldova, cu domiciliul în s. Bulboaca, r-nul Briceni. Acesta însoțea 10 butelii a câte 20 litri fiecare, pline cu lichid incolor, cu miros specific de alcool.

În cadrul audierii moldoveanului s-a stabilit că acesta intenționa să transmită buteliile unei persoane necunoscute din Ucraina. Recipientele cu alcool au fost ridicate și transportate la sediul SPF ”Criva”, până la finalizarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Cazul este examinat în continuare sub toate aspectele în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor şi identificării altor persoane implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram