(FOTO) Liberalii îl acuză pe Ceban de ipocrizie: Din cauza cui Chirtoacă nu e înregistrat la referendum

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liberalii îl acuză pe consilierul municipal socialist Ion Ceban de ipocrizie, după ce acesta a declarat că primarul suspendat Dorin Chirtoacă s-ar victimiza din cauza că nu a fost înregistrat în campania pentru referendumul din 19 noiembrie.

Liberalii susțin că Dorin Chirtoacă a depus toate eforturile posibile, prin care a solicitat să fie înregistrat ca participant la referendumul din 19 noiembrie, dar Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău, a respins cererea sa.

Afirmația socialistului Ion Ceban, precum că „neadmiterea lui Dorin Chirtoacă de a participa în campania de promovare a referendumului din 19 noiembrie, urmărește scopul de victimizare a Primarului General”, sunt false, susțin liberalii.

Într-un comunicat de presă, formațiunea declară că din cei 10 membri ai Consiliului Electoral de Circumscripție Chișinău, 4 sunt de la PSRM și 2 de la PCRM, și anume acești membri ai CCE Chișinău au votat împotriva înregistrării lui Dorin Chirtoacă ca participant la referendum:

– Miron Vitalie, asistent al deputatului PSRM Bolea Vasile

– Cutasevici Ludmila, Secretara fracțiunii PSRM din CMC

– Țurcanu Igor, șeful de cabinet al Fracțiunii PSRM din Parlament

– Dmitri Midioglo, PSRM

– Ivanov Tatiana, Secretara fracțiunii PCRM din CMC

– Postolache Vasile, jurist PCRM.

„Condamnăm răspândirea de minciuni în spații publice, cu scopul de a manipula alegătorii. Considerăm că neînregistrarea lui Dorin Chirtoacă ca participant la referendumul din 19 noiembrie, este responsabilitatea directă a PSRM și a funcționarilor pe care i-a delegat în componența CEC Chișinău, care au opțiuni părtinitoare și anti-Chirtoacă”, se arată în comunicatul PL.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...