/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

PL, despre afirmația lui Ceban privind neadmiterea lui Chirtoacă la referendum: „Este responsabilitatea directă a PSRM”

missing
26 octombrie 2017, ora 19:13

PL reiterează faptul că Dorin Chirtoacă a depus toate eforturile posibile, prin care a solicitat să fie înregistrat ca participant la referendumul din 19 noiembrie, dar Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău, a respins cererea sa.

Astfel, ei afirmă că din cei zece membri ai Consiliului Electoral de Circumscripție Chișinău, patru sunt de la PSRM și doi de la PCRM, „anume acești membri ai CCE Chișinău au votat împotriva înregistrării lui Dorin Chirtoacă ca participant la referendum”, se arată într-un comunicat al partidului.

– Miron Vitalie, asistent al deputatului PSRM, Bolea Vasile, Detalii
– Cutasevici Ludmila, Secretara fracțiunii PSRM din CMC
– Țurcanu Igor, șeful de cabinet al Fracțiunii PSRM din parlament.
– Dmitri Midioglo, PSRM
– Ivanov Tatiana, Secretara fracțiunii PCRM din CMC.
– Postolache Vasile, jurist PCRM.

„Considerăm că neînregistrarea lui Dorin Chirtoacă ca participant la referendumul din 19 noiembrie, este responsabilitatea directă a PSRM și a funcționarilor pe care i-a delegat în componența CEC Chișinău, care au opțiuni părtinitoare și anti-Chirtoacă”, mai afirmă Partidul Liberal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram