/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Veste proastă pentru fumători! Țigările se vor scumpi cu 40%. Proiectul încă urmează să treacă „filtrul” Parlamentului

missing
25 octombrie 2017, ora 19:56

Astfel, nivelul prețului minim de comercializare cu amănuntul pentru un pachet de țigarete fără filtru ovale va constitui 10 lei, comparativ cu 7 lei în prezent, iar prețul minim pentru un pachet de țigarete fără filtru cu mundștuc va fi de 12 lei, față de 7 în prezent. Totodată, valoarea prețului minim de comercializare a unui pachet de țigarete cu filtru rămâne de 16 lei.

Membrii Comisiei au examinat și reglementările prin autorizare a activității de întreprinzător pentru efectuarea transporturilor rutiere internaționale. Deputații au decis aprobarea conceptuală a modificărilor cu stabilirea, în lectură finală, a noilor prețuri.

Proiectele urmează a fi dezbătute și votate în plenul Parlamentului.

Oamenii spun că e greu să te lași de fumat, dar unii cred că vor fi nevoiți să se lase de acest viciu.

„Asta e o deprindere, iar deprinderea dată nu deprinde de preț. Sunt singur fumător, de două ori s-au scumpit și tot am fumat.”

„Am să fumez, dar nu acelea. Am să caut mai ieftine, dar ce sunt mai ieftine? Nu sunt!”

„Vom lepăda fumatul, pentru că e scump. Asta așa e un obicei, ieși din casă și te trage la fumat.”

„Vom lepăda fumatul, nu este convenabil.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram