(galerie foto) Aloha – o nouă cantină studențească modernă a fost deschisă. Iată la ce universitate se află

9

O nouă cantină a fost deschisă vineri, 20 octombrie, în Campusul studențesc al Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova. Noul local poartă denumirea Aloha, ceea ce înseamnă „Salut” în limba hawaiiană.

Noul local poartă denumirea Aloha, ceea ce înseamnă „Salut” în limba hawaiiană, are o capacitate de 90 de locuri, iar bucatele variate vor fi gătite de patru bucătari din Moldova şi unul din India.

Cantina se distinge prin interiorul modern, pereții decorați cu tapete în formă de ziare, mobilierul de lemn masiv și scaunele tapițate cu catifea.

Programul de activitate este între orele 9:00-21:00, perioadă în care, la solicitare, vor fi prestate servicii de catering în toate căminele studențești ale Universității. Pentru un prânz, doritorii vor scoate din buzunar între 30 şi 50 de lei.

La ceremonia de inaugurare a localului au participat rectorul Ion Ababii, prorectori, reprezentanți ai Asociaţiei Studenţilor şi Rezidenţilor în Medicină, administratori de cămine, studenți autohtoni și internaționali, rezidenți și alți oaspeți.

Muhammed Sidhiq, student în anul III la Facultatea de Medicină nr.2,  a declarat că este entuziasmat de deschiderea acestui local, deoarece, în opinia lui, studenții din India au nevoie să mănânce bucatele specifice lor. Medicinistului îi place și mâncarea tradițională a țării noastre, în special mămăliga și zeama de pui, iar dintre bucatele indiene preferă Biryani, friptură de pui cu orez.

La finalul ceremoniei a fost organizat un mic fourchette pentru invitați.

Cantina Aloha a fost deschisă ca rezultat al solicitărilor crescânde ale studenţilor la cantina cu bucătărie indiană Salt N’Pepper, care și-a început activitatea în septembrie anul trecut.

1

2

3

4

5

9

6

7

8

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente