Cantina se distinge prin interiorul modern, pereții decorați cu tapete în formă de ziare, mobilierul de lemn masiv și scaunele tapițate cu catifea, se menționează pe site-ul universității.
Programul de activitate este între orele 9:00-21:00, perioadă în care, la solicitare, vor fi prestate servicii de catering în toate căminele studențești ale Universității. Pentru un prânz doritorii vor scoate din buzunar între 30 şi 50 de lei.
La ceremonia de inaugurare a localului au participat rectorul Ion Ababii, prorectori, reprezentanți ai Asociaţiei Studenţilor şi Rezidenţilor în Medicină, administratori de cămine, studenți autohtoni și internaționali, rezidenți și alți oaspeți.
Potrivit rectorului Ion Ababii, administraţia Universităţii este preocupată continuu și de studenții altor state care își fac studiile la noi, în special, pentru cei din India, o țară cu tradiții culinare specifice, și depune eforturi constante ca să le fie asigurate cele mai bune condiții de studii şi de trai, astfel încât tinerii să devină buni specialiști și să profeseze medicina la ei în țară.
Muhammed Sidhiq, student în anul III la Facultatea de Medicină nr. 2, a declarat că este entuziasmat de deschiderea acestui local, deoarece, în opinia lui, studenții din India au nevoie să mănânce bucatele specifice lor. Medicinistului îi place și mâncarea tradițională a țării noastre, în special mămăliga și zeama de pui, iar dintre bucatele indiene preferă Biryani, friptură de pui cu orez.
Cantina Aloha a fost deschisă ca rezultat al solicitărilor crescânde ale studenţilor la cantina cu bucătărie indiană Salt N’Pepper, care și-a început activitatea în septembrie anul trecut.