Recomandări #diez. Evenimente pentru marți, o zi ploioasă de toamnă

large
Foto: weheartit.com

Toamna își intră tot mai mult în drepturi. Săptămâna aceasta a început cu nori, temperaturi scăzute, dar bună dispoziție. Pentru a o continua productiv, echipa #diez îți propune o serie de evenimente, care te-ar ajuta la dezvoltarea personală.

# Parada Noutăților Muzicale

Fotografia postată de Busuioc TV.

Pe 24 octombrie, ora 19:00, Busuioc TV vă invită la Palatul Național, la Parada Noutăților Muzicale 2017! În cadrul concertului vor evolua Anișoara Puică, Ian Raiburg, Adriana Ochișanu, Vitalie Dani, Victoria Lungu, Adrian Ursu, Mariana Mihailă, Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, Igor Cuciuc și mulți alții. Detalii despre eveniment vedeți pe pagina de facebook.

# Film la Meru Hala Matache Măcelarul-O rană urbană adâncă

Fotografia postată de Meru Iaşi.

În prima zi aniversară #4yM a fost proiectat filmul „The Human Scale” și au fost discuții cu tineri arhitecți și designeri locali despre „Modul în care ne construim orașele”. Acest subiect este continuat cu proiecție mult mai aproape de noi, un film documentar despre modul în care a considerat administrația să modernizeze 2 km de stradă în orașul București și rănile săpate în mentalul colectiv ale acestui demers. Detalii găsiți pe facebook. 

# Lansare de carte „Basarabeanul bruiat de KGB”

Editura ARC și Radio Europa Liberă vă invită la lansarea cărții „Basarabeanul bruiat de KGB”. Evenimentul va avea loc marți, 24 octombrie 2017, ora 17:00, str. Vlaicu Pârcălab nr.63, SkyTower, etajul 11.

# Cutia Neagră

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. Informații adiționale vedeți pe facebook.

# FC Zimbru – FC Steaua | Cupa Moldovei

Fotografia postată de Zimbru Chisinau.

Susține echipa favorită la Cupa Moldovei. Evenimentul va avea loc marți, începând cu ora 13:30, arena Zimbru, intrarea este liberă. Informații adiționale găsți pe pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente