/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Tot mai mulți locuitori ai Capitalei solicită conectarea la agentul termic. Peste 500 de blocuri locative, conectate

missing
23 octombrie 2017, ora 18:15

Am avut chiar și ieri solicitări ca de astăzi să conectăm mai multe blocuri locative, deoarece temperaturile scad pe zi ce trece”, a declarat Veaceslav Eni, director S.A. „Termoelectrica”.

Crește și numărul celor care solicită compensații la căldură. Cifra solicitanților a ajuns la 2500. De compensații pot beneficia familiile care au un venit lunar mai mic de 3000 de lei. Municipalitatea este dispusă să ofere în acest sezon de încălzire compensații la peste 36 de mii de persoane. Cei care vor să solicite astfel de ajutoare trebuie să scrie o cerere la întreprinderile de gestionare a fondului locativ.

Anul acesta, Primăria va compensa 40 la sută din consumul indicat în factură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram