/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Echilibristică deasupra mării. Un tânăr de 20 de ani a mers pe sfoară la 40 de metri altitudine

missing
23 octombrie 2017, ora 17:33

Considerat unul dintre cei mai tineri slacklineri din lume, dar și cel mai bun, Alex Mason, în vârstă de 20 de ani, a uimit din nou internauții cu o demonstrație de echilibristică. De data aceasta pe coasta Beirutului, la 40 de metri altitudine.

Încercarea de a rămâne în aer a fost o provocare pentru Alex, deoarece vântul, bărcile gălăgioase și lucrările de construcție care se desfășurau în apropiere îi distrăgeau atenția.

Totuși, Alex a reușit să treacă peste provocarea psihologică și să-și doboare recordul personal atât pe altitudine, cât și pe de lungimea sfoarei. Alex Mason este unul dintre cei mai buni slacklineri din lume, devenind campion mondial la doar 16 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram