/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Un rus beat a înjurat ca la ușa cortului și a amenințat mai mulți angajați din incinta Aeroportului Chișinău

23 octombrie 2017, ora 15:53

Acesta a încălcat grosolan ordinea publică, a amenințat cu aplicarea violenței și a numit cu cuvinte necenzurate în public agenții de comercializare a biletelor ai unei companii aeriene, dar și pe angajații Poliției de Frontieră care au intervenit la aplanarea conflictului și documentarea acțiunilor huliganice ale acestuia.

Conform art.287 al.(1) din Codul penal – Huliganismul, cetățeanul riscă o amendă în mărime de la 550 la 1050 unități convenționale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la trei ani.

În vederea evitării astfel de situații, Poliția de Frontieră solicită repetat tuturor călătorilor să manifeste o atitudine conştiincioasă faţă de regulile existente la traversarea frontierei de stat, cât şi roagă ca aceştia să se comporte decent și adecvat, evitând consumul excesiv de băuturi alcoolice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram