/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O jurnalistă a postului de radio Ecoul Moscovei a fost înjunghiată. Atacatorul este reținut

missing
23 octombrie 2017, ora 14:11

„Moderatoarea Tatiana Felgenhauer a fost înjunghiată în gât de un bărbat care a intrat în redacția postului. Bărbatul este reținut, Tatiana este spitalizată și i s-a instalat un cateter”, a scris Venediktov pe twitter.

Venediktov a declarat pentru Interfax că nu știe în se stare se află jurnalista. – „Știu că respiră”. Potrivit lui, atacatorul a fost reținut de garda internă a postului de radio. „Ministerul Afacerilor Interne a fost anunțat despre incident, iar în clădire lucrează polițiștii”, – a adăugat el.

Potrivit RIA Novosti, care face referire la surse, cauza atacului asupra lui Felgenhauer ar fi fost un conflict personal.

Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Alexander Kurennoy, a scris pe Facebook că instituția ține situația sub control.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram