/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Intoxicați cu monoxid de carbon! Trei minori și mama acestora au fost internați în spital

missing
23 octombrie 2017, ora 10:40

Conform informațiilor Centrului de dirijare și intervenții operative Nord o femeie în vârstă de 36 de ani și trei minori în vârstă de 16, 13 și 6 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au exploatat soba din propria locuință. Oamenii au fost preluați de echipele medicale și internați în spitalul raionului Sîngerei. În prezent starea acestora este satisfăcătoare.

În urma primelor investigații se presupune că mama și copii s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la soba din casă. Incendiu în locuință nu s-a produs. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează populația să respecte cu strictețe regulile de exploatare a sobelor și a utilajelor de încălzit. Pompierii îndemnă oamenii să stingă focul din sobă pe noapte și să aerisească bine încăperile. În caz de situații de risc persoanele sunt îndemnate să apeleze de urgență Serviciul 901.

Conform datelor IGSU, de la începutul toamnei, 12 persoane au primit îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la sobe defecte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram