/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Un bărbat, accidentat mortal pe o trecere de pietoni. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar la scurt timp a fost reținut

missing
23 octombrie 2017, ora 09:44

Apelul la poliție a parvenit de la un trecător. Oamenii legii au stabilit că șoferul care a accidentat pietonul este locuitor al satului Costești, raionul Ialoveni, în vârstă de 24 de ani.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi și Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat pentru IPN că pietonul traversa strada neregulamentar. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu l-a observat, din cauza întunericului, și nu a putut evita impactul.

O cauză penală a fost intentată, iar șoferul, care este cercetat în stare de libertate, riscă până la șapte ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram