Reacțiile internauților după incendiul de la Starnet: „Datorită accidentului, pe la sfârșitul lunii iulie 2018 vom avea creștere demografică”

starnet
Foto: StarNet PC: Facebook/ StarNet

Unul dintre două noduri principale de distribuire a internetului StarNet în Republica Moldova, a fost afectat în urma unui incendiu. Mai mulți clienţi au rămas fără internet. Acest lucru nu i-a deranjat pe internauți să reacționeze, unii într-un mod mai ironic, alții mai glumeț.

„Dragi clienţi StarNet, e un dezastru pentru companie, acum s-a produs un incendiu la unul din cele două noduri principale de distribuţie a internetului din Republica Moldova Au ars cabluri şi echipamente de comunicaţii”, a anunţat acționarul StarNet pe pagina sa de facebook, Alexandru Machedon.

Totodată, directorul StarNet a menţionat că echipele de intervenţie vor lucra non-stop pentru a restabilească serviciile prestate.

Iată ce mai scriau internauții:

„N-am internet, la Starnet mereu e „this number is busy”. Sugestii, recomandări?” (Ion Grosu)

StarNet, Лучше для оффлайна нет” (Eugeniu Luchianiuc)

„Datorită accidentului de la Starnet, pe la sfârșitul lunii iulie vom avea creștere demografică” (Andrei Uncu)

Apropo, dacă sunteți likeofili, nu postați nimic important și mimimi până nu apar cei cu Starnet. Iată.” (Ana Zatușevschi)

…taică-tău se grăbea. Șoferul care o ducea pe mama ta la spital când te nășteai se grăbea. Dar TU atunci când stai în rând înaintea mea mereu frânezi, de parcă ești net de la StarNet. De ce?” (Nicolae Apostu)

„Toți scriu pe fb că n-au net. Unii pun și poze de pe google. Starnet gustul dissului și absurdistanul basarabean.” (Ronin Terente)

Dacă vrei să scoți omul din minți – dă-i internet lent-lent-lent, așa ca o pagină să se încarce 3 ore” (Nicolae Apostu)

Cod Galben – STARNET nu lucrează…” (Andrei Oțel)

„În timp ce alții se plâng pe cei de la StarNet, eu am găsit un exemplar care credeam că nu mai există. O femeie tânără, stilată, frumoasă, la volanul unui luxos Mercedes negru din clasa C, a oprit la trecerea de pietoni și îi aștepta să traverseze strada chiar și pe cei care încă nu au pășit pe zebră. Cât de straniu nu ar părea, dar nu se grăbea și nici nu stătea cu ochii lipiți de ecranul unui Iphone.
Nu am putut să trec fără să nu-i fac o plecăciune și să-mi scot pălăria în fața ei, iar drept răsplată m-am ales cu un surâs plăcut și o clipire din ochi.” (Vadim Ungureanu)

„Tare îmi plac zilele când companiile mari au grijă de noi și ne îndeamnă subtil să ieșim la o plimbare liniștită în parc, să bem un ceai, să ne uităm la copaci, la cer, la bebe care se joacă în frunze de toamnă și să ne simțim pur și simplu bine. #iesdincasa #ilovechisinau #nointernetday” (Traian Chivriga)

„Pentru StarNet, la voi comunicarea e tare proastă când se întâmplă ceva. Dacă ați comunica, ați rezolva multe probleme. Azi serviciul clienți era închis. E clar, toți sună. Dar, când se întâmplă ceva, ați putea anunța prin SMS, E-MAIL, TELEFON FIX. Doar aveți datele tuturor. Când se comunică, lumea e mai înțelegătoare. Eu, de exemplu, am stat juma de oră și am restartat și scos din priză totul, ca abia seara să aflu de incendiu. Comunicați” (Irina Kaiser)

„Афоризм дня: Кто читает эту надпись, у того не StarNet.” (Alexandr Demidov)

Dacă nu puteți da de ai voștri de acasă, nu vă speriați, o bucată bună de Moldova e fără internet – incendiu la Starnet.” (Adrian Mustea)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente