/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/FOTO/ Tinerii din Chișinău, Bălți, Comrat și Cahul au fost informați despre oportunitățile Erasmus+

missing
21 octombrie 2017, ora 19:25

Reuniunile „Information Day” s-au desfășurat în patru orașe, iar la evenimente au participat circa 500 de studenți din Chișinău (14 septembrie), Bălți (5 octombrie), Cahul și Comrat (18 octombrie).

Evenimentele au fost organizate în colaborare cu Departamentele de Relații Internaționale de la universități.

Tinerii au fost informați despre posibilitățile de mobilitate academică de scurtă durată (International Credit Mobility) și de lungă durată (Joint Master Degrees).

De asemenea, în premieră la Information Day au fost prezentate, la Universitatea de Stat, Programele de Doctorat și posibilitățile de cercetare în cadrul Acțiunilor Marie Skladowska-Curie.

În același timp, Centrul de Informare Erasmus+ Youth a prezentat opțiunile de formare pe care le au tinerii în Cadrul Erasmus+ precum activitățile de voluntariat sau participarea la conferințe și evenimente internaționale.

Studenții au apreciat acțiunea lansată de Oficiul Național Erasmus+, manifestându-și interesul față de program și de posibilitățile de mobilitate.

În cadrul selecțiilor din 2015, 2016, 2017 au fost acordate circa 1300 de mobilități pentru studenți și cadre didactice universitare din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram