12:19:57 28.03.2024
Stiri

Andreea Marin, blondă. Crezi că o avantajează culoarea?

Monden 21.10.2017 13:30 Vizualizări3911 Autor: Ziarul National
Andreea Marin, blondă. Crezi că o avantajează culoarea? Sursa: unica.ro


Ne-am obişnuit cu Andreea Marin brunetă, însă, iată că şi blondă este la fel de frumoasă şi radiantă. Vedeta a postat joi seară o fotografie pe contul său de facebook în care purta o perucă blondă. Imaginea a stârnit reacţii pozitive în rândul fanilor care chiar i-au propus această schimbare radicală de look.

„Experiment. Vă place sau nu, nu trageţi – reacţionaţi cu blândeţe! Ne jucăm doar. Schimbăm rapid pe roşcat dacă vă supăraţi”- a scris Andreea Marin în completarea fotografiei.

Este adevărat că blondul întinereşte, însă fosta prezentatoare TV demonstrează că este o fire statornică şi nu pare a-şi dori o altă schimbare radicală în viaţă. Chiar dacă iubitul său, Adrian Brâncoveanu, este cu 10 ani mai mic decât ea, ce nevoie ar avea de aceste trucuri când debordează de energie la braţul acestuia?

„Era să nu te mai recunosc! Glumeşti? Zici că eşti o asistentă de la Capatos!” / „Îţi stă foarte bine! Pari mai tânără” / „Sunteţi frumoasă oricum pentru că frumuseţea dvs. vine din interior” / „De nerecunoscut! Pari o domnişorică! Eşti o femeie frumoasă indiferent de culoarea părului!”, au fost câteva dintre comentariile prietenilor săi virtuali.

La aproape un an de la divorţul de Tuncay Ozturk, Zâna îşi trăieşte viaţa la intensitate maximă. Aceasta a slăbit mult şi se bucură de fiecare moment în compania fetiţei sale, Violeta, şi a noului său iubit, fără regrete şi fără remușcări.

Sursa: unica.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md