Actualitate

VIDEO: O zi cu guvernatorul regiunii Odessa, Mihail Saakasvili

De trei săptămâni, fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakasvili este guvernator al regiunii Odesa din Ucraina. În această scurtă perioadă el a fost primit cu brațele deschide de publicul din regiune, datorită convingerilor că acesta va scăpa regiunea de corupție. 

Guvernatorul regiunii a petrecut o zi cu un jurnalist de la un post TV din Ucraina, astfel, ca cetățenii să poată vedea cum își petrece o zi de muncă obișnuită, noul lor conducător.

Saakasvili i-a prezentat jurnalistului casa în care locuiște și a recunoscut că duce dorul case din țara sa de baștină. Din video mai aflăm că politicianul a afirmat că va merge cu transportul public și va construi o intrastructură pentru bicicliști la fel ca în Georgia.

Zilele trecute Mihail Saakasvili, a ieșit în fața locuitorilor din Odesa și le-a vorbit despre lupta împotriva corupției – prioritatea mandatului său și a prezentat într-o manieră mai puțin obișuită noul șef al poliției sau noul șef al luptei împotriva corupției: Giorgi Lortkipanidze, fost ministru adjunct de interne în Georgia.

În prezent, el este inculpat în Georgia pentru abuz de putere.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *