Cine sunt cele două femei cu care Putin poate discuta până în zorii zilei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele rus Vladimir Putin a relatat că totul este în regulă în ceea ce priveşte viaţa sa personală – menţine o relaţie bună cu fosta sa soţie Liudmila şi cu cele două fiice ale lor, Maria şi Ekaterina.

Celor două fiice ale sale le place să discute cu el diferite lucruri, chiar şi „cele mai puţin semnificative”, motiv pentru care, deseori, îl surprinde „ora 2 dimineaţă” stând de vorbă, a mărturisit liderul rus, la o întâlnire cu şefii unor agenţii de presă internaţionale ce a avut loc sâmbătă, în cadrul Forumului economic de la Sankt-Petersburg, transmite TASS. „Totul e în regulă în ceea ce mă priveşte şi chiar am unele planuri de viitor”, a afirmat preşedintele Putin, provocând „amuzament şi afirmaţii aprobatoare” din partea celor prezenţi la această întâlnire.

Viaţa personală a preşedintelui Vladimir Putin este un subiect tabu în Rusia, iar presa rusă este reţinută în relatări în această privinţă, după ce un tabloid din Moscova a fost închis în 2008 în urma publicării unei zvonuri despre o presupusă relaţie de dragoste dintre preşedintele rus şi fosta gimnastă Alina Kabaeva.

În vara anului 2013, Putin a anunţat divorţul de soţia sa Liudmila, după o căsnicie de 30 de ani, afirmând că este vorba de o „decizie comună”. Menţiunea „căsătorit” a dispărut oficial din biografia lui Vladimir Putin în 2014, postată pe site-ul internet al preşedinţiei ruse


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...