(FOTO) Președintele ,,suspendat” a luat apă în gură, s-a refugiat pe Facebook, unde promovează campania Primei Doamne

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Magistrații Curții Constituționale au decis să-l suspende din funcție pe președintele Igor Dodon în cazul desemnării ministrului Apărării, după ce acesta a refuzat de două ori candidatura lui Eugen Sturza, însă șeful statului nu se grăbește să vină cu o reacție, nici măcar pe rețelele de socializare, așa cum și-a obișnuit alegătorii.

Deși Curtea Constituțională a decis suspendarea din funcție a președintelui Dodon, după ce acesta a refuzat repetat să desemneze candidatura propusă de Partidul Democrat (PD), Eugen Sturza, la funcția de ministru al Apărării, șeful statului nu a venit, deocamdată, cu o reacție, chiar dacă în alte cazuri acesta organiza conferințe de presă sau își expunea poziția pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO) Dodon, suspendat din funcție în cazul desemnării ministrului Apărării; Candu sau Filip vor semna decretul şi vor primi jurământul lui Sturza

La mai bine de 3 ore de la decizia CC, Dodon a scris, totuși, un mesaj pe Facebook, în care însă promovează fundația de binefacere a Primei Doamne.

,,În pofida încercărilor eurounioniștilor de a ne bloca și de a ne provoca, continuăm să oferim ajutor celor care au cel mai mult nevoie de el”, se arată în mesajul lui Dodon, la care sunt atașate câteva poze cu copii și un preot.

Până la moment singura reacție a fost a consilierului în domeniul juridic al preşedintelui, Maxim Lebedinschi, care imediat după decizia de astăzi a Curţii Constituţionale a declarat că ,,circul continuă”.

Citește și: Reacția Președinției la decizia Curții Constituționale: „Circul continuă”

Potrivit consilierului prezidenţial, rolurile au fost „şi repartizate, şi executate”. Totuşi, acesta îşi exprimă convingerea că „timpul le va pune pe toate la cale” şi „fiecare va răspunde pentru acțiunile sale”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...