09:48:56 29.03.2024
Stiri

Teo Trandafir, mărturisire emoţionantă: „Mircea Badea fura mâncare de acasă şi îmi aducea. El mă ajuta. Fata mea era singurul copil din clasă cu pantaloni mai scurţi decât trebuia. Nu mai aveam bani....”

Monden 20.10.2017 17:01 Vizualizări3046 Autor: Ziarul National


Teo Trandafir, mărturisire emoţionantă: „Mircea Badea fura mâncare de acasă şi îmi aducea. El mă ajuta. Fata mea era singurul copil din clasă cu pantaloni mai scurţi decât trebuia. Nu mai aveam bani....” Sursa: cancan.ro

Teo Trandafir a avut o copilărie dificilă, dar chiar şi aşa, prezentatoarea tv vorbeşte cu drag despre primii ei ani de viaţă. Drumul spre celebritate a fost unul greu, plin de suişuri şi coborâşuri, dar vedeta nu are regrete.

„Mie mi s-a spus despre mine că eram un copil minunat, mai minunat decât mă consideram eu. Aveam note mici pe merit. Însă părinţii mei îmi zic altceva. Eu cu mama şi cu tata locuiam într-o dependinţă a spitalului, tata era medic. Eu fugeam în spital şi îngrijeam bolnavii. Mâncam din noptierele bolnavilor, le făceam masaj la cap. Ne-am mutat prin mai multe locuri, uneori nu aveam electricitate. Tot timpul am locuit într-o cameră cu toţii. Mereu am fost mediată şi instruită să fiu medic, eu visam să lucrez în televiziune. Am dat la limbi străine, am intrat la arabă.

Eu am făcut prima mea depresie înainte să încep tot. Mi-am dat seama că nu sunt în stare. Unde mă duc eu la arabă? Am început să plâng şi tata mă mângâia. Am venit la Bucureşti. Băteam lucrări în limbi străine, la urgenţă, şi câştigam ceva bani. Mi-am cumpărat o pereche de cizme, apoi a venit revoluţia. M-am urcat pe tanc şi m-am murdărit de unsoare. M-am jurat că o să-mi iau o pereche de pantofi pe lună, că-mi iau lenjerie intimă. Apoi a picat regimul şi m-am angajat. Din primul salariu mi-am cumpărat un Moş Crăciun de ciocolată pe care l-am mâncat în toaletă, plângând. Apoi am plecat în Franţa, am greşit că m-am întors”, a povestit Teo Trandafir.

Începutul a fost unul greu, după cum mărturiseşte chiar vedeta. Iniţierea sa a avut loc la radio, alături de Mircea Badea, iar banii pe care îi câştiga nu-i ajungeau nici să-şi ia ceva de mâncare.

„M-am angajat la radio. Apoi am scris ştiri. Şi apoi am ajuns să prezint matinalul cu Mircea Badea. Câştigam 100 de dolari pe lună (aproximativ 400 de RON - n.r).

Mircea mă ajuta, îmi aducea de mâncare, el mă ţinea. Mircea fura mâncare de acasă. Mâncam piure cu pâine. Atunci m-am îngrăşat. L-am cunoscut pe bucătarul Gheorghe, lucra la un restaurant în zonă. Decupa din resturile lăsate de clienţi şi ne suna. Mergeam şi mâncam pizza făcută din bucăţi. Când începuse să meargă mai bine, a venit criza. Am ajuns să mănânc o mandarină cu fata mea. Fata mea era singurul copil din clasă cu pantaloni mai scurţi decât trebuia. Nu mai aveam bani, am ajuns să vând bijuteriile din casă pentru a plăti gazele”, a mai spus Teo.

Despre căsătorie, vedeta a mărturisit că nu este un scop în viaţa ei: „Celebritatea nu m-a încurcat în viaţa privată, m-a încurcat notorietatea. Eu nu înţeleg bărbaţii, nu i-am putut înţelege. Nu înţeleg de ce ei trebuie să câştige mai mult. Nu ai cum să câştigi mai mult ca mine, facem un parteneriat.

Nu, nu s-a putut. Eu am plecat din relaţiile în care am fost nefericită. Nu am timp să fiu nefericită. Bărbatul meu trebuie să fie liber. Trebuie să fie mai deştept ca mine. Eu am ajuns să fiu ceea ce sunt din noroc, nu mă mai văd căsătorită. Dacă este deştept da. Pot avea o relaţie cu altcineva”.

Sursa: cancan.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md