/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Sheriff vs Lokomotiv: 1-1. „Viespile” au înregistrat al 3-lea egal în Europa

missing
20 octombrie 2017, ora 18:10

Sheriff Tiraspol a demonstrat un fotbal pe cinste în fața a peste 10 mii de suporteri. Viespile au pus presiune continuă la poarta adversă, goalkeeperul adversarilor făcându-și serviciul însă fenomenal.

Primii care au deschis scorul au fost cei de la Lokomotiv, după o combinație care a pus în dificultate defensiva Sheriff-ului, în minutul 17. După mai multe ocazii, Sheriff-ul a reușit să restabilească egalitatea prin belgianul Badybanga – gol validat cu ajutorul sistemelor video.

Portarul echipei din Rusia a declarat că a avut un meci extrem de dificil.

Foarte demult eu nu am avut așa un joc – cu un volum atât de mare de lucru, dar trebuie să fim mereu gata pentru toate provocările din timpul paridei.

După trei etape disputate în Europa League, Lokomotiv este pe prima poziție în grupa F, cu 5 puncte la activ, iar Sheriff împarte locurile 2-3 cu Kopenhagen, cu 3 puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram