/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Parlamentul a aprobat demisia Cristinei Țărnă, vicedirectorul Centrului Național Anticorupție

20 octombrie 2017, ora 18:18

În momentul prezentării proiectului de decizie, deputatul PLDM, Iurie Țap, a întrebat-o pe Rasia Apolschii cum comentează motivele invocate ale Cristinei Țărnă prin care afirmă că CNA se va transforma în avocatul businessmanilor și se va ocupa doar de stabilirea contravențiilor de corupție mică și foarte mică.

„Eu nu am să comentez în niciun fel afirmațiile Cristinei Țărnă, o privește. Comisia juridică în limitele atribuției care îi sunt oferite de regulamentul parlamentului a examinat dacă acea cerere întrunește condițile, este poziția ei, are drept la opinie”, a afirmat președinta comisiei juridică, numiri şi imunităţi, Raisa Apolschii, deputat PDM.

Menționăm că decizia Legislativului vine după ce vicedirectorul Centrului Național Anticorupție (CNA), Cristina Țărnă, și-a depus cererea de demisia din funcție. Ea a invocat mai multe motive care au dus la această hotărâre.

Hotărârea privind încetarea mandatului intră în vigoare în ziua votării în plenul Legislativului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram