Cech se transferă la Arsenal și primește un cadou impresionant din partea lui Abramovici

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Portarul care a făcut istorie între buturile lui Chelsea Londra, Petr Cech, nu va mai evolua din sezonul viitor pe Stamford Bridge, dar va rămâne la Londra, el urmând să joace pentru Arsenal.

Presa din Anglia scrie că transferul e ca și realizat, iar Petr Cech va deveni cel mai bine plătit portar din istoria clubului Arsenal, cu un salariu de 100.000 de lire sterline pe săptămână (140.000 de euro). Asta înseamnă un salariu de aproximativ de 7,3 milioane de euro pe an!

Dar veștile bune nu se opresc aici pentru goalkeeperul de 33 de ani. Patronul lui Chelsea nu a uitat tot ce a făcut Cech pentru „albaștri”. De aceea, la despărțire, cehul va primi un cadou de „bun rămas” de la Roman Abramovici, potrivit presei engleze. Jumătate din suma de transfer pe care o va plăti Arsenal, 4 milioane de lire sterline, va ajunge în conturile portarului ceh, sub formă de cadou din partea patronului rus!

Cech a câștigat pe Stamford Bridge patru titluri de campion, UEFA Champions League în 2012, UEFA Europa League în 2013, patru Cupe ale Angliei și trei Cupe ale Ligii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...