/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Peste 18 mii de cetățeni din raioanele Telenești și Orhei vor beneficia de un nou tronson de drum asfaltat

missing
20 octombrie 2017, ora 06:30

„Prin acest proiect de dezvoltare regională promovăm coeziunea teritorială și sporim activitatea economică în regiune, inclusiv asigurăm mobilitatea forței de muncă. Reabilitarea acestei porțiuni de drum va facilita accesul la servicii publice pentru circa 18 mii de cetățeni din raioanele Telenești și Orhei”, a menționat Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Dorin Andros, în discuțiile cu autoritățile locale.

În cadrul vizitei directorul Agenției de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), Viorel Jardan a subliniat că partenerii în comun cu asociații vor gestiona toate activitățile proiectului și vor oferi suport pentru realizarea cu succes a lucrărilor.

Lucrările proiectului prevăd reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere pe o distanță de mai mult de 23 km, reabilitarea și construcția la 17 podulețe, patru intersecții giratorii, amenajarea a cinci intersecții de acces, instalarea marcajelor rutiere și a parapetelor metalice, precum și a 4 stații de transport public. Suma totală a proiectului constituie circa 83,2 mln lei. Banii vor fi oferiți din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Fondul Rutier.

Foto: adrcentru.md

Foto: adrcentru.md

Foto: adrcentru.md

Foto: adrcentru.md

Foto: adrcentru.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram