Usatîi și Chirtoacă se ceartă prin clipuri pe Facebook // VIDEO

Renato Usatîi, actualul primar din Bălți și un controversat om de afaceri și Dorin Chirtoacă, candidatul la funcția de primar general al Chișinăului, își trimit mesaje prin intermediul paginilor de Facebook. Cel care a lansat primul mesaj este Usatîi, care din Moscova îi promite lui Chirtoacă un mausoleu la Colonița.

Domule Chirtoacă, dacă dă Doamne și pierdeți alegerile pentru primăria Chișinău, eu vă asigur dumneavoastră că la Colonița vă constuiesc dublicatul mausoleului lui Lenin, și o să aveți un monument în Colonița de care n-ați avut niciodată. Important e să lăsați în pace chișinăuenii, lăsați în pace capitala, oleacă să facem noi regulă acolo.

//

Только хорошие новости… Бельцам котельные, Дорину Киртоакэ мавзолей!!!

Posted by Renato Usatii on Friday, June 19, 2015

Dorin Chirtoacă nu a întârziat să răspundă cu propriul său mesaj video.

Pentru mausoleu mulțumim, dar eu cumva la cimitir, peste vreo 50 de ani, după ce vom curăți Moldova de toate leprele. Mausoleu poate ți-or construi dumitale bălțenii, și o să fiți doi comuniști cu mausolee: Lenin primul și Usatîi ultimul. La Moscova transmiteți că Moldova nu-i a voastră și nu-i a lor, dar este a copiilor copiilor copiilor noștri, așa cum spunea Ștefan cel Mare. Privet de la Ștefan. Dacă ar fi după legea lui, ți-ar sta capul acolo unde îți stau picioarele. […] Puteți să-i transmiteți lui Putin și FSB-ului că alegerile deja le-ați pierdut, să vă caute lu Zina și dumintale un loc la Piața Roșie, să vindeți răsărită.

//

Replica “selfie” pentru Usatii, mausoleul lui si alegerile din Chisinau. Ce a spus el vedeti aici: http://protv.md/stiri/social/renato-usatai-domnule-chirtoaca-daca-da-doamne-si-pierdeti-alegerile—1009111.htmlsau aici https://www.facebook.com/profile.php?id=100000977877509&fref=tsPe 28, toti la vot!Pe 28 iunie 1940, URSS ne-a ocupat cu forta,Pe 28 iunie 2015 ii lasam sa ne ocupe cu voia noastra?INCA O DATA, PE 28 IUNIE, TOTI LA VOT!

Posted by Dorin Chirtoacă on Saturday, June 20, 2015

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.